“Violonçeli”

Poezi nga: Adam Zagajewski
Përktheu: Elona Caslli – 

Kritikët thonë:
– Është veçse një violinë,
që kur ndryshoi zërin
u përjashtua nga kori.

Nuk është e vërtetë.

Violonçeli ka shumë sekrete,
por nuk qan kurrë
dhe këndon me zë të ulët.

Megjithatë, në këngë
nuk ndryshon gjithçka.

Ndonjëherë mund të dëgjosh
ndonjë përshpëritje ose një fëshfërimë:
– Jam vetëm, por nuk më zë gjumi.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here