Ushtari i vjetër

Poezi nga: Frederik Rreshpja

Pashë fëmijët në rrugë.

Të qeshur,
të bukur dhe delikatë si vazot e çmuara,
ku nënat fshehin ëndrrat e tyre.

Më panë dhe u trishtuan.

E kuptuan,
që unë nuk kam qenë kurrë fëmijë…

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here