Superjahti 265 milionë dollarësh, bëhet i padukshëm me 50 pasagjerë në bord

Imagjinoni! Ju udhëtoni në një superjaht, ndërsa dukeni sikur jeni  në ajër. Një superjaht 264 milionë dollarësh që kthehet i padukshëm për çdo njeri për më shumë se 50 metra po pritet të ndërtohet. Superjahti 106 metra do të jetë tërësisht i veshur me xham, i cili reflekton imazhin e detit. Kjo do të bëjë që anija 4 200 tonëshe të zhduket nga sytë e njerëzve deri në 50 metra largësi – edhe pse çdo radar do të mund të dedektojë atë. Brenda do të ketë dhe teatër, helipad, spa dhe kinema. Superjahti është vepër e ndërtuesve të anijeve italiane Fincantieri dhe firmës holandeze Van Geest Designs për “zhdukjen midis ujit dhe qiellit” dhe “përzierje në horizont”.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here