Olsi Rama i “vjedh” stilin të vëllait, shfaqet me këpucë të kuqe

Kryeministri Edi Rama gjithmonë është njohur për stilin e vecantë dhe kontravers për sa i përket veshjes dhe sjelljes së tij.

Që në rininë e tij, ajo që e karakterizonte kanë qenë ngjyrat, veshjet gati të çuditshme dhe gjestikulacionet e tij në të shprehur.

Pavarësisht kalimit të viteve dhe apo rritjes në përgjegjësi, Rama edhe sot arrin të tërheqë vëmëndjen me veshjen e tij, herë e komentuar për mirë e herë për keq.

Ama këtë herë ka rënë në sy, vëllai i kryeministrit Olsi Rama i cili është fotografuar teksa bie në sy stili i tij i veshjes shumë sport dhe sidomos zgjedhja e këpucëve, me ngjyrë të kuqe, njësoj si i vëllai.

/Burimi: Panorama/

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here