Nusja që do t’i veshë shoqërueset me pantallona, nuk do që të duken më të bukura se ajo

Një nuse e ardhshme ka treguar se si ka në plan që të qëndrojë në qendër të vëmendjes në ditën e saj të dasmës

Nuk është çudi që shumica e femrave duan që të ndjehen dhe të duken si një princesha në ditën e tyre të dasmës.

Por ajo që është tronditëse është largësia që disa prej tyre do të shkonin për t’u siguruar që do të shkëlqejnë në ditën e tyre të madhe.

Një nuse e ardhshme e frustruar iu drejtua Facebok-ut për të shprehur ndjenjat e saj rreth shoqërueseve të saj të ardhshme në dasmë.

Ajo shkruante:

Një mendim ndoshta jopopullor këtu … por unë nuk mund të jem e vetmja që dëshiron që shoqëruset e nuses të ndihen të bukura….por jo dhe aq shumë të bukura. Vetëvlerësimi im nuk mund ta përballojë. Thjesht dua të jem e sigurt që unë do të jem princesha më e bukur. Vetëm këtë një ditë.”

Disa njerëz u zemëruan nga komentet e saj, por një grua e dinte saktësisht se si ndihej dhe pranoi se kishte dalë me një plan për t’u siguruar se të gjithë sytë do të ishin në të në martesën e saj.

Në festën e saj, të gjitha vajzat e kishin të ndaluar të vishnin fustane. Përveç shoqërueses së nderit, ajo mund ta vishte, por me kushtin që të ishte diskret.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here