Nisi me një puçërr, mbetet pa vesh! Më e keqja nuk ka ardhur!

Një nënë është detyruar që të presë veshin e saj vetëm nga një “pucërr”. Mjekët mendonin se ishte lyth normal dhe nuk i dhanë rëndësi për 5 vite derisa u diangostikua me kancer në lëkurë.

Anthea Smith nga Winstaley po bën një kërkesë që në Britani të ndalohet marrja e rrezeve të diellit, të cilën e fajëson për sëmundjen e saj.

Fiksimi i saj për të marrë rreze filloi në moshën 14-vjeçare dhe beson se është përgjegjës për melanomën që i preku veshin e majtë, nyjet limfatike dhe gjëndrat e pështymës.

Pas dy operimeve të gjata dhe 32 kimioterapive, Andrea tani ka një vesh prostetike dhe jeton me probleme kronike balancimi, mpirje të fytyrës.

Dhe pavarësisht se është shëruar, Anthea jeton me mundësinë e tmerrshme që kanceri mund të kthehet.

Mamaja e dy fëmijëve vuri re një pucërr të kuqe të çuditshme në pjesën e veshit të saj të jashtëm në vitin 2010, por pohon se mjeku i saj e hodhi poshtë atë si një lyth.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here