Gwyneth Paltrow dhe Brad Falchuk publikojnë fotografi nga martesa

Më në fund, Gwyneth Paltrow dhe Brad Falchuk publikuan për fansat një fotografi nga martesa Gwyneth Paltrow dhe bashkëshorti i saj, më në fund u dhanë fansave të tyre një pamje të shkurtër të martesës së tyre. Ata kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë në një ceremoni private, të mbajtur më 29 shtator. Çifti shpallën fejesën e tyre në janar të këtij viti, gjersa pas nëntë muajsh vendosën të martohen. “Më mori mua një minutë për ta marrë së bashku, por më në fund, për ata që e kanë kërkuar, një vështrim të vogël brenda ditës më të mirë të jetës sonë”, ka shkruar Paltrow në Instagram. Pëlqimet dhe komentet nga ana e fansave kanë qenë të shumta, duke i komplimentuar dyshen për dukjen në dasmën e tyre. Çifti duket të kenë qenë mjaft të lumtur dhe buzëqeshur në ditën më të rëndësishme të jetës së tyre.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here