“Fëmija dhe zogu”

Dom Ndre Mjeda – 

Shka ke, zog qi rrin kaq idhun
N’at kafaz e nuk po këndon?
Jam k’tu mbrendë, si qen i lidhun,
Prandej zemra po m’loton.

Fort i bukur, fort i dlirë
Ky kafaz sikur t’u duk.
S’e kam dijtë për kaq t’vështirë,
K’tu ka helm, ma shumë se bukë.

 

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here