Elisabeta Katiaj zgjidhet kryetarja e re e Unionit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë

Elisabeta Katiaj është kryetarja e sapozgjedhur e Unionit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë

Katiaj mori 44 vota, 8 vota më shumë se kundërshtarja e saj.

“Procesi zgjedhor ishte i rregullt, por 30 persona u përjashtuan nga votimi në momentin e fundit”, u shpreh Katija.

Ajo tha se plani i saj synon përmirësimin e klimës së biznesit, mbylljen e borxhit prej 10 milion lekësh që ka Unioni.

“Ishte një garë transparentë, ishin dy kandidatë seriozë. Ka qenë një garë e fortë dhe ndihem e kënaqur me rezultatin dhe gjithë platformën time ia kam komunikuar asamblesë”, tha ajo për RTV Ora.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here