Adelina Ismaili në rresht të parë me flamurin e LGBT-së

Këngëtarja Adelina Ismaili ashtu siç kishte paralajmëruar edhe e mbajti premtimin e saj, duke marrë pjesë në “Paradën e Krenarisë”. Dhe, përveçse mori pjesë në paradë, edhe i priu asaj me flamurin e komunitetit LGBT. Parada u mbajt përgjatë tri shesheve të kryeqytetit, “Skënderbeu”, “Nënë Tereza” dhe “Zahir Pajaziti”. Pjesëmarrës të shumtë kërkuan më shumë të drejta për komunitetin LGBT. Adelina Ismaili gjithmonë ka shprehur hapur mendimin e saj për më shumë të drejta për komunitetin LGBT ashtu si dhe shumë këngëtare të tjera si Dua Lipa, Rita Ora, etj..

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here